dinsdag 2 maart 2010

quiltnieuws


deze lag op de mat te wachten toen ik uit de fysio vandaan kwam vanmiddag. Jippie.
in bad gedoken en de quiltnieuws mee. Super! (plaatje even geleend van Kitty ) en zag dat zij ook al fijn aan het lezen is geslagen. Maar zij "is er even niet" en ik bewaar nog wat voor morgen ;).
Ook mijn buuf en ik zijn vrijdag van de party in Ureterp. Het wordt mijn eerste regiodag. Het lijkt me super leuk.
Ik hoest en proest nog wel , maar dat laat me niet tegenhouden, en dan zijn we ook weer een paar dagen verder, misschien is het dan allemaal wel weer over.
Moet nog wel wat spulletjes voor vrijdag bijelkaar zoeken...waar zou mijn passer eigenlijk liggen... ik heb nog even de tijd om te zoeken.
Voor donderdag eerst de boel bij elkaar zoeken voor het liturgisch bloemschikken.
en ondertussen ook nog proberen de poezenbeesten op te voeden... deze zijn steeds van mening dat ze op de tafel moeten vertoeven. Helaas heb ik een andere mening.
Ze mogen al zo veel bij ons en kunnen heel behaaglijk bij het kacheltje vertoeven, heel wat anders dan op de boerderij waar ze vandaan komen... maar op tafel vind ik niet nodig! Ik moet ze er alleen wel erg van overtuigen dat ik het ook serieus meen.
Nu is het dus de vraag wie het eerst toe geeft... de poezen of ik.
groetjes

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk kun je lekker in weg dromen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn hé dat dat blad ik had hem ook ik de bus en ga morgen ook maar de regiodag. Altijd een heel leuk uitje,misschien zie ik je. Elske

    BeantwoordenVerwijderen