vrijdag 19 september 2014

peren, quilten en verdrietigAfgelopen week hebben we de perenboom van mijn zwager en schoonzus geplukt Niet leeg geplukt, daar hangen veel peren net te hoog voor ;) maar de meesten op pluk hoogte zijn er af, op een paar kleintjes na
 afgelopen zaterdag zijn hubby en ik naar Dronrijp geweest, de "alde wite" bekeken. Hubby is de toren in geweest en halverwege ben ik weer terug gegaan, het was me te eng om daar naar boven te klimmen en alleen maar wenteltrap voor en achter me te zien

"de alde wite"" 
 en gister was het weer onze bee dag. de derde donderdag van de maand. we waren niet geheel voltallig door vakantie, afspraken en andere verplichtingen.maar we hebben er weer een gezellige ochtend van gemaakt.

vrolijke  klosjes kwamen ons tegemoet. Daar wordt je gewoon vrolijk van, dank je Jelly en Marjan haar sterren schitteren van plezier.
 en Klazien had een prachtig charmpack en daar heeft ze dit schattige lopertje mee gemaakt. Mooie kleurtjes...zwijmel....
 haar speldenkussen zit braaf te wachten dat het ook uit het mandje mag :)
 maar de handjes werkten zich een slag in de rondte en de monden nóg meer :)
 Hexjes zijn altijd leuk om aan te werken en Regina en Gerda
 
 Pauline ik kon het niet laten om dat mooie bloempje even te "kieken" en wat missen we onze  Moarke, helaas is hij over de weg gegaan zonder goed uit te kijken en de auto die daar langs kwam heeft hem niet kunnen ontwijken.

dag lieve Moarke


noflik wykein.  fijn weekend

8 opmerkingen:

 1. Was idd gezellig Anneke! Die toren met enge smalle trappertjes was ik ook niet opgegaan (stel je voor dat je halverwege vast komt te zitten en niet meer voor of achteruit kunt)! Sterkte met het verlies van Moarke, nooit leuk je huisdier te moeten missen en zeker niet op deze manier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verdrietig voor jullie nu Moarke er niet meer is.
  Zag jou mooie sjaal op het blog van quilt marjanneke.
  Heb je mooi gehaakt.
  Noflik wykein Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zullen jullie Moarke missen, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto.s van de bee Anneke en wat is je driehoeksjaal mooi geworden..prachtig ,zag em bij Marjan op de blog staan.
  en ja triest van poes,sterkte met het gemis meis,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja we ha hurd wurke op de bee he?! Hast noch in moaie foto fan Moarke as herinnering.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja die lieve Moarke heel verdrietig, je hebt weer mooie dingen op de foto gezet op jullie bee. En je omslagdoek daar moet ik nog aan beginnen.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer van jullie poes! Dat doet echt zeer hè? Ik heb echt als kind weken getreurd om onze hond, die ook niet uitkeek en zo overstak. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je op de blogs soms projecten ziet die je in 'het echt' niet gezien hebt.
  Fijn dat er dan foto's zijn...
  Mooi beestje, Moarke, sterkte nog hoor !

  BeantwoordenVerwijderen