donderdag 19 juni 2014

beehaken is ook aardig populair er worden dan ook heel wat mooie dingen gehaakt zoals deze mooie omslagdoek door Marjan gemaakt.

 en als je op haar site kijkt , zie je een prachtige tas , waar ze iemand blij dacht te maken :) en raad eens wie de gelukkige blijkt te zijn *glunder* ikke dus. zoo lief.
zet em morgen even bij daglicht op de foto. al kunnen jullie hem bij Marjan dus ook bewonderen.
wie heeft daar zo"n daar zo'n mooi kolletje om ? Pauline loopt in dit vrolijke gewaad.  
 Past zo bij haar, deze vrolijke kleurtjes. en natuurlijk is er weer genoeg te vieren :) dus we hebben ook wat dat betreft echt niets te klagen.

de haaknaalden al in de aanslag. Tineke is bezig met het zelfde patroon als dat van Marjan, Ander garen, ander effect.maar er wordt ook nog wel degelijk gequilt hoormaar ook voor Ipad problemem draaien we onze handjes op de bee niet om LOL.
de hexagonnetjes liggen klaar en zien jullie die tas? enen verder op tafel? die is van klaske, zo ook het patroon waar Pauline mee bezig is, "de blomkes en flinters"
blomkes en flinters

Regina, de andere oma heeft geen blog :), maar is natuurlijk niet minder trots
ook op deze kant van de tafel wordt er door de "nieuwe" kersverse oma's druk gepached  en gequilt zoals dit mooie pannel van Piter knyn.( Peter Rabbit) door Gerda

Marjan pit

leuke jojo's door Ada

Klaske is druk bezig met het quilt voor haar "Famke"
Corry is druk bezig met een kippen quilt, laat ik nu niet de meest duidelijk foto van het geheel hebben gemaakt, maar toen ze de rest van de onderdelen op het kipje legde, was het toch echt een kipje...
daarna zijn we naar Dokkum geweest, maar daarover een volgende keer.
goeie jûn/ fijne avond

7 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke bee weer bij jullie! Jammer dat het zover is om even heen en weer te gaan. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mmmm ik ga binnenkort nog maar eens om de tafel met trombosedienst. Stelletje etterbakjes daar weigeren steeds om rekening te houden met de bee-data. Wil toch dit jaar nog eens meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslagje weer, maar die foto van die kip had toch wel beter gekund? LOL.
  Veel plezier van je tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige tas Anneke, bofkont!! Hij staat ook op mijn lijstje om ooit nog es te maken. De eerste omslagdoek heb ik inmiddels ook gehaakt! Groetjes van Rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er allemaal weer heel gezellig uit. Ben benieuwd hoe de tentoonstelling in Dokkum was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, it liket krekt as bin ik in peukje oant draaien haha... Bin er nog net oan ta kaam om in blogje te skriuwen mar it komt er oan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goh Anneke, dat heb ik gemist, dat jij de tas van Marjan kreeg ! Wat leuk !

  BeantwoordenVerwijderen