donderdag 4 april 2013

buiten

 
Even naar buiten voor de foto...de kleuren komen beter uit...maar oei wat waait het. na drie keer achter mijn blokje aan huppelen heb ik het maar even vast gehouden.
 
 

Mijn blokjes bij elkaar( ja ik weet het , ik loop nog eentje achter en de levensboom moet ook nog een paar zijkantjes of randje)
deze week is mijn blokje aan beurt. Jaqueline zou het erg waarderen als jullie je favorite blokjes in stuurt, en de mede blogquilters ook die deze blokjes maken ;)
dus schroom niet om een blokje in te sturen, ze maakt er een pdf file van als het je zelf niet lukt en ook is net niet nodig om de blokjes te maken ( al mag dat natuurlijk wel en zijn de patroontjes ook nog op haar blog te vinden) dus heb je een blokje waar je wat mee hebt...leuk vindt of missschien erg dierbaar is... stuur het naar Jaqueline  nu zal ik voor mijn eigen blokje de lapjes gaan zoeken en voor het blokje dat Gerda instuurde  (log cabbin)
 noflike dei / fijne dag

8 opmerkingen:

 1. mooi mooi Anneke..je blok is weer toppie geworden,
  het totaal plaatje mag er zijn hoor een mooi vrolijk geheel is het al ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi geheel wordt het al zo! Ga zo door, op naar de 100!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Anneke, maar ik heb niet van die bijzonder mooie blokje zover ben ik helaas nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik sjoch die huppeljen ;-)
  Ik sil dit weekend de gas er mar wer efkes opsette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi blok! Heel goed van de wind dat hij je even liet huppelen, LOL, de terp op of af? Zat jij niet een beetje te mopperen over die kleine stukjes? Je eigen blok kan er ook wat van, een mooie keuze, maar ook weer een heerlijke dosis kleine blokjes!
  Hartelijk dank voor je oproep, we willen meer blokjes, dus alle inbreng, en dat hoeven echt niet allemaal kleine blokjes of ingewikkelde blokken te zijn, zijn van harte welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi blokje al wer, ja it waait alle dagen hurd
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi. de kleuren zijn zo lenteachtig dat ik een vrolijk gevoel krijg :-)

  BeantwoordenVerwijderen