vrijdag 25 januari 2013

bloggersquilt

hoe ver ben je nu met je blokje vroeg iemand mij...nou druk mee bezig.
Na wat tips op de bee  ben ik er mee aan de slag gegaan. Ik keek er een beetje tegenop, pittig blokje, lukt mij dat wel... nou ik ben er mee bezig en ga nog steeds vol goede moed verder.met mijn daglicht lamp aan en mijn fijne naaldjes gaat het steeds een stapje verder..


Morgen ga ik met buuf naar de Ganzerik, ze hebben cursus presentatie.Momenteel heb ik geen auto tot mijn beschikking en ben afhankelijk van iedereen om me heen, en nu heeft schoonvader me wel aangeboden om me te brengen waar naar toe wil, maar ik denk dat buuf en ik het leuker vinden samen in een quiltzaak rond te struinen dan dat ik mijn schoonvader er een plezier mee zou doen, al is het wel enorm lief aangeboden...
maar zoals de auto er nu voor staat, kan het nog wel even duren voor ik mijn "vrijheid"weer heb...dus kan zijn aanbod nog wel van pas komen binnenkort.
Noflik wykein/fijn weekend

6 opmerkingen:

 1. Leuk om nog een Bloggersquilt maakster te zien. Best een lastig blokje hè, dat eerste, maar wel heel leuk! Succes verder.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou het lijkt erop dat het "priegelblok" zoals ik het gedoopt heb, je goed gaat lukken! Super hoor. Jammer dat ik jouw kleurtjes nog niet kan zien op de foto...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel zo gezellig om met ´buuf´ naar de Ganzerik te gaan, veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt wol goed mei dyn blokje! Folle wlle hjoed mei Willy! Noflik wykein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fraaie kleuren heb je gekozen! Veel plezier met Buuf op struin, jullie zullen het wel heel gezellig hebben samen.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je de auto een poosje moet missen, maar je bent lekker bezig met het blokje.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen