maandag 31 december 2012

even oefenen

Ik zit dus even uit te vogelen hoe ik mijn foto's kleiner moet maken, zodat ik niet weer de melding krijg dat ik geen foto's meer kan plaatsen...
waar ik de afgelopen tijd dus mee bezig was...kadootjes... hier komen er een paar.
Mijn experiment met chocola...ik had ergens gelezen de vormpjes in te vetten...vandaar de rare vlekjes op de foto...( had dus ik dus niet moeten doen, de chocola is er raar wit van uitgeslagen, dus alles weer omgesmolten...)
 
 weet dus hoe het iig niet moet ;) en ik heb kistjes wit gemaakt en er op gestempeld daarna een vernis over gedaan.kanten randje er omheen geplakt...heb er verschillende gemaakt en ook heb ik nog een paar kokers staan waar ooit een drankfles in zat ( ik wilde de drank niet maar de kokers wel ;) ) die wil ik ook nog bewerken met stempels en kanten randjes.het was leuk om te maken.
Voor een ieder een fijne jaarwisseling toegewenst en een gezegend nieuw jaar.

5 opmerkingen:

 1. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013!

  Foto's verklein ik trouwens met Microsoft Office Picturemanager. Zit standaard in het Officepakket op een Windows 7 pc. Ik comprimeer tot de grootte webpagina's. Wel eerst even de originelen in een apart mapje opslaan. Eenmaal gecomprimeerd krijg je de originele kwaliteit niet meer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij: Angus , Simba en ik, willen jullie alvast, een heel goed uiteinden toewensen van 2012 en voor 2013 veel liefde, gezondheid en geluk en veel handwerkplezier, en dat we veel van elkaar mogen leren en genieten van al het moois wat op de blogjes komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er staat een heel nieuw jaar voor je klaar om nieuwe dingen in te leren en te doen: folle lok en seine in it neie jier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2013

  BeantwoordenVerwijderen