donderdag 5 april 2012

zoveel te doen...

Voor ik het weet is de week weer om, deze stille week..Maar toch even de tijd genomen om even een blik in de tuin te werpen. Ook in de kas moet het nodige gebeuren.
de helleborus bloeit prachtig

Moarke is ook wel nieuwsgierig wat er allemaal gebeurd 


de viooltjes doen het fleurig en mooi
 
                                               Zit alleen wat te balen dat mijn lichaam eigenlijk niet wil doen wat ik zou willen de hand word niet minder... maar heb er nog wel steeds last van.
                                               en zo kan ik nog vele dingen opnoemen maar ik wil hier geen klaagzang neerzetten. Maar jullie snappen ook wel dat het bloggen dan ook niet erg wil vlotten. weinig dingen die uit mijn handen komen .
Vandaag moest ik dus dan ook even naar het ziekenhuis voor het een en ander. nou daar knoop je dan ook meteen een leuk uitje achteraan, toch?
Dus met de buuf, die wel even mee wilde voor de gezelligheid, waren we weldra bij de kringloop beland. en kijk eens wat ik voor haar neus weg kaapte? Ja dat is dan weer lastig om met buuf op pad te zijn, zelfde hobby. zoeken het zelfde servies wat bij ons allebei aardig ingekort is.
heb nog wat overhemden kunnen scoren (erg leuke lapjes om mee te quilten dus) en nog wat doosjes om op te pimpen. helaas voor buuf hebben we niet een koffiemolen kunnen bemachtigen.Zo houden we dus wel een missie voor de volgende keer.
de overhemden zitten al in de machine, dus die kan ik nu even niet laten zien...maar misschien zien jullie ze nog wel eens terug in een of ander project ;)
      noflike jûn

6 opmerkingen:

 1. Vervelend dat het lichamelijk even niet wil, duim voor je om betere tijden! Genieten dan maar van al wat groeitven bloeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg jammer dat het nog niet allemaal wil met het lijf, je hebt wel weer leuke dingen te pakken gekregen.
  Ik kan helaas geen nieuwe berichtjes op mijn blogje plaatsen heb steeds een storing.
  Succes en mooie paasdagen.
  Liefs Elza.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend als je lichaamlijke klachten hebt. Ik wens je heel veel sterkte en fijne Paasdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wens je beterschap, leuke aankoopjes in de kringloop winkel.
  Noflike en Goede Peaske dagen
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend, die klachten. Beterschap ! ! !
  Gezellig dat je buuf je even vergezelde. Handig die hexjes ik knip ze nu zelf, dat is een heel gedoe hoor, maar ik vind ze gewoon te duur, koop liever stofjes, ha, ha, ha, alsof ik daar niet genoeg van heb ! ! !

  Fijn paasweekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen