woensdag 11 april 2012

waar staat alles nu?

Cyp zit verstoord te kijken als ik een foto van hem maak.
Hij lag zo heerlijk opgerold te slapen...en dan komt er iemand die meent dat er een foto gemaakt moet worden...Ik ben enorm aan het zoeken hoe ik nu weer op de blogjes kom die ik aan het volgen ben.Ik vind het helemaal niet leuk dat blogger de boel heeft veranderd.Nu ben ik dus aan het uitzoeken hoe het allemaal werkt.
mochten er vreemde dingen gebeuren op dit blog, vergeef me...ik ben zoekende...(gelukkig alleen op het blog ;))                                  Noflike dei/ fijne dag 

7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je een berichtje achterliet op mijn blog. Zo heb ik jou weer gevonden!! 'k ga je toevoegen aan mijn lijst en heerlijk de tijd nemen je blog te lezen. En wat een prachtig bloemstuk stond er bij jullie in de kerk. Bij ons stond een wat kleiner bloemstuk, wel met een kruis dat op goede vrijdag getooid was met rode bloemen en op de eerste paasdag met witte, ook heel mooi.
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je bent waar je een nieuw bericht schrijft, staat er boven nieuw bericht de naam van je blog, daarop klikken, dan klik je linsboven op :Mijn blogs en voila daar staan de blogs die je volgt...
  Ik hie um ol in skoftsje op de nye te stean sadat ik wenne koe:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zoals Cyp erbij ligt, wat een kattenleven.
  Groetjes,
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht dat ik de enige muts (ikke dus) was die zoekende was.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prinsheerlijk leventje heeft jouw Cyp, lekker liggen op zo'n mooi dekentje, heel vervelend om zo gestoord te moeten worden, schaam je Anneke!
  Succes met alles uitvogelen, ik hoop dat je inmiddels alles weer gevonden hebt op je blogje.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja onze huisdieren weten precies wanneer er een foto wordt gemaakt! Onze labrador Beer draait altijd op het afklik moment even z'n hoofd om! Hij heeft een hekel aan dat geflits, hihi!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo kijken onze mannen (en kinderen) ook vaak, als ik foto's maak, wetend natuurlijk dat ze binnen een paar uur op de www staan, als ze niet uitkijken. Z&Z hebben niks in te brengen, maar mijn 2 benige kids natuurlijk wel, ik vraag altijd toestemming van te voren.

  BeantwoordenVerwijderen