donderdag 15 december 2011

Markante Quiltfroulju

voor we begonnen met de bee, hebben we eerst de kerstkaartjes even aan elkaar uitgedeeld. sommigen passen zo slecht door de brievenbus ;)
 
maar wat voor lekkers staat daar achter naar ons te knipogen???? ooh Tompoezen, heerlijk!
Marjan was jarig ge weest en trakteerde op dit lekkers.

jummie
 Natuurlijk wilde ik foto's nemen maar mijn batterijtjes waren weer eens leeg, dus zit ik te pronken met Klaske haar foto's.
Ik had mijn blokje afgemaakt en daar heeft Klaske deze foto van gemaakt. Ruke had haar blokje ook mee ( ze heeft zelf geen blog maar het staat op Klaske haar blogje .
deze spetter toverde Marjan uit haar tas, samen met nog een prachtig quilt, maar misschien hebben Tineke of Klazien (waar dit mooie winterse plaatje van is) het binnenkort op hun blog staan.of bij Marjan zelf, is misschien ook wel logies

Klazien haar uitzicht deze winter 

en Ruke viste tussen neus en lippen haar hexagonnetjes
nog even  uit de tas

                                        Klazien mocht even met deze leuke poezebeesten showen
dat wilden we dichterbij bekijken. wat een snoeppie, dat mandje


 ook was ze nog met een "kruip door sluip door"bezig, dit was een werkje van de regio dag.
Corry heeft haar sticherie geshowd, maar hier heb ik dus geen foto van , maar kijk maar even op haar blog, daar staan ze wel op 
  
Pauline is rustig door blijven werken aan haar werkstuk. ben zo benieuwd wat het gaat worden. maar ben haar vergeten te vragen hoe en wat. Misschien neemt ze het de volgende keer weer mee, zodat we kunnen zien wat het allemaal gaat worden...
Vanmiddag nog de bloemen geschikt in de kerk, maar dat laat ik morgen wel zien. nu ga ik eerst even met de beentjes gestrekt.
                                             fijne avond/ noflike jûn

4 opmerkingen:

 1. Hast wer in moai stikje skreaun fanke!!
  Moaie foto's ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, leuke foto's en mooie werkstukken !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je het weer druk allemaal en mooi opgeschreven zo kan ik lekker mee genieten.
  Met het huisje is het gelukt.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig verslag heb je er weer van gemaakt, Anneke! De verjaardagstompoes van Marjan was heerlijk en dan die stapel post waar we allemaal mee naar huis gingen, al zo gezellig, ik heb mijn verjaardagsenveloppen netjes aan kant gezet, ze moeten nog even wachten tot mijn verjaardag.
  Het project waar ik mee bezig ben zijn de color crystals, de BOM van Ula Lenz, het blok waar ik aan zat te prikken was het decemberblok, het complete project zal ik tzt meenemen naar de bee.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen