donderdag 16 september 2010

bee

Er was weer druk gequilt door de dames, en allerlei mooie projecten kwamen voorbij.
omdat het vandaag niet zo mijn dag was heb ik weinig gepresteerd. Maar Ruke ging weer als een speer en had weer bijna een mooi blokje in elkaar genaaid.
Ik zag op de site van Klazien dat ze een link had naar deze site voor foto's... dus ik moet wel wat opschieten ; )
we hadden dus muffins bij de koffie met het recept van Arden Maar nu moet ik eerlijk zeggen, nu ik de link opzocht zag ik nog zulke lekkere dingen voorbij komen... dus ik moet binnenkort er maar weer even een avond aan wijden om nog wat uit te printen : o).
Maar verder met de Bee. deze heerlijke explosie van de blokken van Ruke. ze spreide ze rond alsof ze aan de kaar tafel zat. de prachtige quilts van Tineke . wat een kleurenpracht spat er van dat zwart af. En ze liet zien wat ze van haar andere blokjes had gemaakt. Kleuren die zo mooi bij elkaar passen...jammie.
Conny haar quilt... ja daar wilden we ook allemaal wel even omheen staan. (ze heeft zelf mooiere datail foto's op haar blog staan dat ik had gemaakt, dus kijk daar ook maar even)
ook staan daar foto's van  de blokjes van Klazien op, de zelfde als die van Ruke maar dan met andere stofjes en kleuren. wat een verschillende werkjes krijg je dan weer met andere stofjes.(helaas is mijn foto niet mooi geworden dus kijk maar even bij Connie, daar zag ik em staan.en wel duidelijk.)
Het was weer erg gezellig en een lust om te zien wat iedereen weer gemaakt had. (en beschamend hoe weinig ik had gedaan)
fijne dag nog, enne er is nog plek vrij om te PIFfen hoor ; )

6 opmerkingen:

 1. Ik hie ek al efkes by Arden sjoen, dr steane hearlike recepten. Lokkich ha'k krekt wer inktpatroanen yn é printer dyn,haha. Maar uhhh, hast misskien net folle wurk ferset mar dyn geselskap ha we op priis stelt hjêr, it wie wer lekker gesellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, ook al heb je niet veel gedaan, het mondje stond niet stil !
  Gezellig toch!
  Kijk weer uit naar de volgende keer, ben benieuwd of Klaske jouw muffins kan overtreffen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie heeft die ene chocolade muffin stiekem opgegeten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ greet; oeps, ben door de mand gevallen. ik had ze even uit de vormen moeten halen, dan viel het vast minder op.haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anneke en andere dame's wat mooi allemaal wat er gemaakt is en vast heerlijk die chocolade muffins.
  Groetjes ELza en wat is PIFfen?????

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al heb je weinig gequilt je hebt je steentje weer helemaal bijgedragen aan alle gezelligheid. Die muffins waren heerlijk en omdat niet iedereen er was mochten we er zlfs twee nemen...mjammie, dat laat je je natuurlijk niet tweemaal zeggen....Tot de volgende keer Anneke

  BeantwoordenVerwijderen