zaterdag 8 mei 2010

gister zijn Buuf en ik naar het quiltcafe geweest van  de Ganzerik. We waren iets verlaat omdat we wat slecht uit Leewarden konden komen waar we naar Holy Stitch waren geweest. het was erg leuk om er eens te kijken en ik had nog wat besteld bij Jellie , die daar stond met haar zus marutska . wat een heerlijke spulletjes allemaal. het was moeilijk om niet alle lapjes en handige dingetjes aan te schaffen, maar heb het redelijk in de hand gehouden volgens mezelf dan.  Ik heb twee draaddoorhalers bij Jellie gekocht en een biesbandtrekker (of hoe het mag heten).
Daarna als de wiedeweerga naar de Ganzerik. Hier hebben we een mooi naaldenmapje gemaakt. Mooie kleurtjes en een leuk patroontje voor met de hand te maken.

Ik heb het niet helemaal af kunnen maken gistermiddag, dus heb de rest op de machiene gedaan. ook heb ik er een beetje een eigen draai aan gegeven door er lintjes aan te zetten, zodat ik het dicht kan strikken.
Deze foto was het voorbeeld van de dames die  het werkje hadden uitgewerkt.
en ook heb ik er een extra stukje vilt in gezet zodat ik die van mij er uit zou kunnen als we er ooit weer eens heen zouden gaan, want het was wel erg gezellig. (al hoop ik dan op tijd te zijn, vind het zo vervelend om te laat te komen.)
Daarna hebben we Oskar (het broertje van onze Cypert) bij de dieren kliniek vandaan gehaalt.
Deze was afgelopen week in botsing geraakt met een auto.(auto heeft gewonnen) en Oskar mocht een paar nachtjes logeren bij de dierenarts. Nu maar hopen dat het snel weer beter met hem zal gaan.
fijn weekend

2 opmerkingen:

  1. Moi mapke hast makke!! Werk dat ding wast by Jellie kocht hast? Set ik him ek op myn ferlanglijstje!!Hast ek in doel mei it biesbân?Hé wat in fragen, noflik wykein!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fraag ien, ja dat ding wurket wol , mar net op de lyste nullen.(der stiet een maat op)
    en de biesbân is foar in quilt wat nea ôf makke is mar wêr de biesfan loslit, die gean ik dus ùtheljen.
    groetnis en ek een noflik wykein.

    BeantwoordenVerwijderen