zaterdag 26 juli 2014

lekker bezig



het is hier al een poos erg stil op het blog.
maar er gebeurd nog van alles :)
spiegel op gepimpt

met verf van een niet al te duren winkel : )

Toen we de laatste bee hadden was ik mijn foto toestel vergeten..:(
mooi dom.
maar we hebben gezellig gekletst en elkaars werk bewonderd. er zijn vast wel een paar dames van onze groep die wel een paar foto's hebben gemaakt. in de kolom aan de zijkant staan de links naar de dames.
wel ben ik bezig met de south bay omslagdoek.

en ook de mooie truien uit het museum in Dokkum heeft weer geleid tot inspiratie...man, wat een prachtig handwerk ligt daar. Maar omdat de tentoonstelling nog niet ten einde is, zal ik mijn foto's beperken tot deze .

maar deze wil ik jullie niet onthouden.. :) met dit mooie zomer weer..


ook ben ik nog aan het bakken

maar dan low carb....courgettebrood de site van Mandy is erg inspirerend.
Ik heb em alleen nog niet aangesneden en kan nog niet vertellen hoe het smaakt :)
en bij gebrek aan mijn rechthoekige bakvorm is het de tulband geworden, want deze baksels storten beter uit een flexibele vorm..
noflik wykein, fijn weekend

7 opmerkingen:

  1. Super, zoals je die spiegel onder handen hebt genomen. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Noflike Snein
    Omslag doek en bôle sjogge der goed ùt
    Groetnis Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmm, ben benieuwd hoe je baksel is geworden qua smaak en waar is het recept te vinden?
    Leuk idee om je spiegel op te pimpen, zal er eens naar die van mij kijken of het de moeite waard is.
    Mooie omslagdoek!

    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. baksel smaakte prima...blijvertje dit recept klik op courgettebrood je komt op het recept
      groetjes

      Verwijderen
  4. Je hebt het gezellig druk gehad
    groetjes uit Zweden

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Spiegeltje, spiegeltje voor aan de wand, die zal leuk staan! Waar hangt deze gepimpte beauty?
    Ik lees dat je inmiddels het brood geproefd hebt, wellicht kunnen we dan eerdaags een postje lezen over hoe de binnenkant eruit ziet en hoe je het eet, wat je er op kan doen en of het echt een broodvervanger is, of het beter past als aanvulling bij een kop soep of hoe je het opdient.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed bezig Anneke, dat brood, en site sla ik op, leuke tip!

    BeantwoordenVerwijderen