vrijdag 18 april 2014

bee met foto's

het foto toestel lag klaar, een nieuwe, want de andere was stuk. die heb ik blijkbaar ergens tegenaan getikt...dus een nieuwe...
wikkend en wegend besloten weer een kleine camera te nemen...neemt toch makkelijker mee.

 dus plaatjes  gemaakt van de bee van gister, er kwamen weer vele leuke dingen uit de tassen vandaan. voor kleine ukkies tot voor aan de wand. maar deze is voor een kleinkindje.
vrolijke kleuren...

blokjes in wording
en Klazien trakteerde op heerlijke koeken en rumbonen...die laatste heb ik aan mij voorbij laten gaan. Ooit in een ver verleden, toen ik als kleine meid nog wel eens een chocolaatje bij mijn beppe uit de kast wilde snoepen, zat dat eens gevuld met rumbonen...In de veronderstelling dat dat chocolaatjes met zachte sinasappelvulling was zette ik vrolijk mijn tandjes in het geheel...want DIE luste ik wel :), helaas was mijn voorliefde voor drank niet groot en werd gestraft door de smaak van rum! bah. dat was zo'n teleurstelling....maar de andere dames die deze ervaring niet hebben gehad met rumbonen hebben er heerlijk van kunnen smikkelen en hebben dat zeker niet nagelaten :)
 Marjan trok ook nog een prachtig blauw quiltje uit haar tas.  heerlijke blauwe lapjes sieren de mooi geborduurde
"Quilters Blessings"

nog eentje van dichtbij.
 een blik naast me werpend, zag ik leuke theepotjes die werden voorzien van een achterkantje.
 en aan de andere kant werden weer beeldige steekjes gezet om het vogeltje weer tot z'n recht te laten komen.
de kunstige steekjes van Tineke


ook had Marjan haar mandjes meegebracht...en Marjan had niet stil gezeten... ze deinde mooi op de golfjes van haat mooie gehaakte deken mee.  

met een mooi randje er omheen gehaakt, goed bezig Marjan.

Corry had deze poezesnoes gemaakt en met op de voorgrond het prachtige "omgekeerde aplicé"van  Klaske. Kijk maar even op haar site .
Voor de mensen die wat later dit blog volgen, in een sidebar staan de links naar de blogs van de mede beeleden. kijk gerust ook even op hun sites, ze zijn zeker de moeite waard. :)
fijn weekend en gezegende paasdagen

7 opmerkingen:

 1. Ik in hiel ferhaal yntype, dat ik tocht dat er ek sinasappelspul yn siet,ieuwww, en dast er mar in moai ferslag fan makke hiest mei hiele moaie foto's, kaam er neat te stean. Grrrr... Hopelijk no wol! Noflike peaskedagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een moois allemaal.

  Groet Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne paasdagen en een prachtig verhaal van de rumbonen.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar de rumbonen al niet goed voor waren...
  Mooi verslag weer Anneke, en fijne paasdagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om telezen Anneke:-) het was gezellig..en je foto,s zijn mooi meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je verslag en complimenten Anneke!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, daar ben ik ook nog eens, zo'n 6 dagen na dato, maar goed, heerlijk om even na te genieten van onze gezellige en smakelijke bee, fraaie foto's heb je gemaakt met je nieuwe toestelletje!

  BeantwoordenVerwijderen