zaterdag 1 september 2012

alles behalve

Aan alles behalve quilten lijk ik toe te komen. Nou ligt dat ook voor een deel aan mezelf natuurlijk. Ik ben niet een hele grote fan van huishoudelijk werk, maar als ik dan de drang heb om te poetsen of op te ruimen, dan moet ik dat ook niet onderdrukken ;-) dus dat hield mij iets meer bezig. en natuurlijk ook anders dingen op het programma. koffie drinken met een leuke vriendin en zoals vanmorgen met buuf even naar de opendag van de Ganzerik. Wat ook weer erg gezellig was, maar thuis gebeurt er weer niets natuurlijk.*U*.
vanmiddag het plan getrokken om cake te maken, en zie daar...
 
 Wel met appeltjes en veenbessen (Cranberries)...omdat het zo lekker is en omdat de appeltjes van de boom vallen omdat ze beschadigd zijn door insecten. Helaas zitten dit jaar de boompjes minder vol dan andere jaren..
 hup de oven in en nu maar een klein uurtje lekker bakken. Ik doe meestal twee tegelijk. mijn mixer kan dat wel aan en de buurtjes zijn er weer erg happy mee. ( en wij met de buurtjes, waar we nooit een vergeefs beroep op kunnen doen)
en nu kan ik nog mooi even buiten zitten en genieten van mijn niiewe aankopen...nee niet eens op het quiltgebeuren...buuf en ik , we waren sterk;-) maar ik zag een leuk tijdschrift in de supermarkt over cupcakes en plaattaarten  en daarvoor ging ik wel voor de bijl. maar daarover later meer.
fijn weekend verder/ noflik wykein

6 opmerkingen:

 1. Ha, die fan die cupcakes koe ik hjoed ek net lizze litte! Sil moarn mar efkes oan 'e slag...
  Of joen soe natuurlyk ek kinne..Noflik wykein!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker stik cake by de kofje op snein.
  Noflike snein.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit Anneke, en wat knap dat je niks gekocht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk en lekker.
  Geniet nog maar even van het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, en dat zie ik op de zondagmiddag, zit ik net met een bak koffie en een koekje even te bloghoppen.... dat ziet er lekker uit!
  Wat knap dat je niets gekocht hebt bij de Ganzerik, dat niets kopen vind ik juist erg moeilijk in zo'n heerlijke winkel.
  Ik neem aan dat we eerdaags allerlei lekkers voorbij zien komen als we bij je komen buurten op je blog, veel ontdekkings plezier van je blad.

  BeantwoordenVerwijderen