donderdag 1 december 2011

nu nog een vlinder

het blokje groeit langzaam maar zeker.er zullen nog wat siersteken op komen en natuurlijk moet het vlindertje zijn weg nog vinden naar de bloemetjes.

er zitten rare foutjes in , maar goed, ik laat het zo. het is mijn eerste applicatie en de nadere blokjes kunnen alleen maar beter worden , toch?
fijne dag/ noflike dei. 

10 opmerkingen:

  1. Anneke wat ziet dit er leuk uit en het vlindertje komt echt wel naar je blomkes toe.
    Helemaal top hoor, op naar het volgende blokje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er goed uit. Wat leuk is, is dat strakjes als je alle blokken gedaan hebt je kunt zien wat je allemaal geleerd hebt. En als de rare foutjes je dan nog irriteren is het dan vroeg genoeg om die te herstellen toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi fleurig blok Anneke.
    En foar in earste appliicatie sjocht it er netsjes út! Mast mar sa tinke dast by elk blok wer wat learst en ast aasen al die 9 blokken dien hast, hast iets hiel iets moois yn 'e hânnen,toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk blok Anneke. En ach, die foutjes maken het jouw eigen blok, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ruke zit hjir neist my en die seit: Knap dien Anneke!!!!

    Groetses fan Ruke en Klaske

    BeantwoordenVerwijderen
  6. iet er heel leuk uit, mooie kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig, ik had het blauwe kleurtje al in je bakje zien liggen de afgelopen bee, super mooi en zo leuk een geheel andere uitvoering, helemaal geslaagd, Anneke, op naar de 15e voor het volgende blok!
    Groetjes, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat wordt íe leuk Anneke! Grappig, we hebben vrijwel dezelfde kleuren gekozen, ben benieuwd welke kleur je vlinder gaat krijgen. Appliceren leer je alleen al doende, dus lekker laten zitten die kleine onvolkomenheden. Het zal steeds makkelijker gaan! En "een kniesoor die er op let" zei mijn moeder altijd...

    BeantwoordenVerwijderen