vrijdag 26 augustus 2011

dat werd(en) muizen


daar zat ie dan in zijn uppie, Wobke. (tja, zo heb ik hem maar genoemd)
Maar er werd aan gewerkt om een broertje voor hem te creëren. want R was zo enthousiast... en ze was dus afgelopen week jarig. maar het werd een druk weekje met afspraken bij dokters en meer van die dingen die niet konden worden afgezegd . maar ondertussen werd er druk door geprutst. 
 en gisteravond was het zo ver aan de rechterkant zit een een broertje.

Dus snel op de foto gezet en naar bedje, want de volgende morgen (vanmorgen dus) kreeg ie een nieuwe thuis. en daar voor moesten we vroeg voor uit de veren, want we moesten een driekwart uurtje rijden (normaal dan, hè) maar doordat het hier nog vakantie is en de scholen nog niet zijn begonnen was het nog vrij rustig op de weg en reed het knap vlot.
en onder het genot van een lekker bakkie koffie ging kleine broer naar zijn nieuwe huis. Kreeg er een plekje op de bank zodat ie alles mooi kon overzien. (vergeten om een foto te maken, zeker te veel bezig met de heerlijke monchou taart) Nou ga ik me geestelijk voorbereiden op het feest hier in het dorp.
                              Noflike jûn , fijne avond allemaal

6 opmerkingen:

 1. wat een mooi stel Anneke;))..heel leuk gemaakt.
  goed weekend en de groetjesssssssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! Die bloesjes zijn schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schatjes zijn het geworden en nog veel plezier met het dorpsfeest.
  Hier zal het wel een natte visserijdagen worden.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Anneke,

  Hij is inmiddels al door heel veel mensen bewonderd en iedereen vindt hem geweldig!! Inmiddels staat hij bij een aantal beertjes...
  Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie kadootje en de rest. De complimenten voor de taart zal ik doorgeven aan de maakster: mijn moeder. Leuk dat je er was en tot gauw ziens. Enne rustig aan he, op het dorpsfeest...
  Trusten en groetjes van Rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatjes, die identieke tweeling. Wel jammer, dat ze nu uit elkaar zijn, lol!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anneke, wat een super stel heb je gemaakt, ze zijn echt enig! Ik kan me voorstellen dat je meer bestellingen krijgt, want ze zijn verschrikkelijk leuk.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen