woensdag 25 mei 2011

zie je strakje "Jantsje"

zou vanmiddag Jantsje op bezoek krijgen, maar heb haar even laten dat er even een ander werkje tussendoor is gekomen. Dat ze vanavond  hartelijk welkom is .

Ondertussen met het werkje bezig onder het wakend ook (of sluimerend) oog van Smokey. Ze heeft ook gelijk wat zou je als kat nog meer willen...zo nu en dan wat eten en als het te warm wordt in de zon,lekker de schaduw opzoeken.
 Dus ik de rommeltjes mooi buiten in de luwte op tafel gezet en lekker bezig met mijn werkje.Hiervoor gebruik de lapjes die ik van een vriendin op mijn verjaardag kreeg, begin dit jaar. Het warme rood is wel geschikt voor het hartje waar ik mee bezig ben.

Was vorige week even in een winkel waar ze restpartijen opkopen van  failliete winkels,en weer verkopen voor een aardig prijsje (2.50 de meter) dus ik heb nog maar een paar metertjes stof ingeslagen. ( het is wel even zoeken of er wat voor je bij zit en het zal ook vast niet de laatste mode zijn...) had laatst een Knip gekregen van iemand van de bee dus ik zal eens een patroon uitzoeken en uitraderen . de stof is er al. Heb ook nog maar wat zaadjes meegenomen, maar denk dat die voor volgend jaar gezaaid gaan worden.
Fijne dag allemaal/ noflike dei

5 opmerkingen:

 1. Moaie stofkes hast kocht!!
  Ennuuuuh, ast op by njoggentjin bist, stjoerst Jantsje mar nei Dokkum;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja yn ien kear, en juster koe ik allinnich mei naam/url reagere

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geslaagd ben je voor een mooi prijsje.

  Fijn weekend!!

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o heerlijk he al die stofjes! Kunnen weer leuke projectjes van gemaakt worden!
  Hartelijks!

  BeantwoordenVerwijderen