woensdag 11 mei 2011

zegguhh quiltmiep....wat doe je ???

Nou veel buiten, met dit mooie weer.
en vanavond op baby bezoek. Onze buurtjes hebben een kleine meid gekregen en toen ik een kadootje zocht trof ik deze schattige slofjes.


  Voor de rest ... ben ik toch begonnen zoals Klaske me aanraadde met mijn sokken. Nadat ik meerdere keren weer overnieuw ben begonnen.(zat zo te hannesen met de drie naaldjes en eenmaal gleed die uit mijn werk) Maar goed, het begin is er...; )

nog wat kringloop vondsten


Nog wat kringloop vondsten door mijn schoonzus
 ze kwam met patroontjes voor kleding voor een beren en een schattig haakwerkje, waar al een paar bloemetjes van gehaakt zijn...Met beschrijving en haakgaren...Zijn ze niet mooi? ik vind ze erg snoezig.

en mijn appeltjes doen het prima.als er zoveel aankomen als er nu aan zitten dan gaat het een enorme opbrengst worden...of ik moet nog erg verstandig worden en er appeltjes tussenuit halen ... maar op de ene of andere manier kan ik het zo moeilijk over mijn hart verkrijgen om er appeltjes tussenuit te halen. maar het schijnt wel beter te zijn . in iedergeval voor het boompje want soms wordt het te zwaar en knapt er een tak af, en dat is nog spijtiger.

4 opmerkingen:

 1. Hahahahahaha jij moet niet naar Klaske luisteren! Maar als je sokken net zo leuk lukken mag ook jij voor me gaan breien voor deze winter hahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ast hulp nedich hast, ik bin mei myn tredde sok bezig, dus ik wit no hoe it mat;-))(ahum, ik ha it boekje er by hjêr!)
  Nimst dyn breiwurkje tongerdei mei?
  Ikliuw dat ik ek mar wat faker nei de Wissel mat, miskien kom ik der ek wol sokke leuke dingen tsjin.
  Noflike dei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. knap hoor dat je niet opgeeft! Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig die tuin van je. Heb je ook een kruidentuin? Ik mis de foto's van de bloemstukken voor de kerk. Maak je geen bloemstukken meer of alleen bij bepaalde gelegenheden?

  BeantwoordenVerwijderen