woensdag 18 mei 2011

wat staat er in mijn tuintje

deze laurier heb ik in de tuin gezet en de andere helft van deze plant staat in de keuken. De helft die in de keuken staat doet het eigenlijk heel slecht (die durf ik niet op de foto te zetten nu deze hier staat, haha)
de eerste laurierplant die ik had is dan ook niet meer onder ons.ik ben dol op laurier in de soep, en in de saus en ook heerlijk in de jus. vandaar dat er een deel in de keuken staat, dan hoef ik niet elke keer naar buiten. Ik had geen idee dat de laurier het hier zo goed zou doen in ons kikkerlandje.al heb ik het eerste jaar wel bescherming tegen de winter gegeven.
Laurier Naast de laurier staat de appelmunt, gekregen van onze buurtjes. Nog niet veel mee gedaan bahalve thee gezet en dat was lekker.

aan de zijkant van de garage heb ik de rest van mijn kruiden gezet.  de platte peterselie en thijn, oregano en citroenmelisse. en de prachtige bloeiende  bieslook.
mijn knoflookbieslook verdwijnt steeds...en de krulpeterselie is na het veranderen van de bakken en borders ook niet meer aanwezig.
Ooit had ik van mijn schoonzus een stek van de lavas( maggiplant) gekregen. Deze planten zijn super sterk... Maar mijn man heeft het voor elkaar gekregen om de plant te laten verdwijnen. Knap, maar het is hem gelukt...;7) Ik ga haar binnenkort vragen of ze nog een stukje voor me heeft.
nu zal ik wat dingen voor morgen bij elkaar zoeken , morgen hebben we Markante Quiltfroulju Bee.
niet dat ik zoveel heb om te leten zien... het wisselvallige weer breekt me wat op.
(laat ik het gewoon maar op het weer schuiven ; P )
fijne dag verder/ noflike dei

3 opmerkingen:

 1. appelmunt dat ken ik niet drink dan ook geen thee wel liters koffie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tot morgen, ik zal ook nog wat spullen bij elkaar zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat de laurier het bij je doet geweldig, bij ons staat de bieslook ook lekker te bloeien.
  Mooi tuintje zo anneke, na de vakantie kom ik even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen