donderdag 17 februari 2011

super morgen

Het was feest vanmorgen, niet alleen omdat er Bee was , maar ook Tineke had vandaag een heugelijke dag. Het was haar verjaardag vandaag, en dat wilde ze wel met ons vieren. Dus we vielen met onze neusjes on de tompoezen. (dat kon veel minder ;-) en ze had ook nog heerlijke bonbons meegenomen) Tussen het eten door is er ook wel wat gequilt hoor...;-)
De Quilt voor de beppe van Klaske  hebben we weer mogen bewonderen, en weer een stap verder. In 't echt veel mooier dan op de foto....

ook Klaske had een begin gemaakt met de "lentetuin" van Conny en er zijn nu meerdere dames met deze quilt begonnen, het is super leuk om te zien hoe verschillend ze allemaal zijn.
 Ik zou die van Pauliene er even bij zetten maar nu zie ik dat ik daar vanmorgen niet een foto van gemaakt heb, ik zou zeggen kijk even wat andere dames als jullei willen zien hoe het verschil wordt. of klik even op dit oudere berichtje. hier staan die van Ruke en Tineke ook bij. (zelfde link hoor;-))

deze mooie aplicatie blokken zijn te bewonderen bij Tineke  en ook de mooie sticherie die hieronder te bewonderen is is van haar hand. Corry heeft deze mooie knuffel/koesdoeken gemaakt ze zijn zo leuk
en heerlijk zacht en hebben leuke snoetjes. ze maakt ze ook met de naam van wie je maar wilt op het buikje.
dat zal vast nog van pas komen voor een klein wereldburgertjede quilt van conny

Conny tekent nog een paar malletjes voor Ruke, die ook graag met de mallen aan de slag wil.
 In de laatste quilt enzo stond een quilt met verschillende zeshoekjes, Conny heeft de patroontjes zelf  gemaakt. kijk even op haar blog, ze legt het zelf erg duidelijk uit.

heb nog een leuke stapel Ariadnes gekregen en ook mijn nieuwe blokje is aan de deur gebracht. deze komt naast de sneeuwman waar ik laatst mee bezig was. de volgende zullen kippetjes worden zei de buuf.
het was een prachtige morgen en het was weer erg gezellig op de bee.
en nu ga ik met Hubbie aan de koffie.
noflike dei

8 opmerkingen:

 1. Leuk om al jullie projecten te zien,hele mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het een super gezellige heerlijke verwenochtend, ik heb mijn ogen uitgekeken, taart en chocola gesnoept en gekwekt met iedereen...wat een feest was het vandaag!
  Wat heb je weer een leuk foto-overzicht gemaakt, Anneke. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn mooie werken te zien, het zal er ook wel gezellig geweest zijn als er iets te vieren was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was een heerlijke morgen, een lekkere tompoes en niet te vergeten de zalige bonsbons hhmm. En zo als Pauline hierboven als gezegd heeft kwebbelen ....ja, daar zijn we sterren in. Maar we hebben ook wat steekjes gedaan. De ochtend is eigenlijk veel te kort...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad: de tijd vliegt voorbij, voor je het weet moet het nog niet aangeraakte werk al weer in de tas gestopt worden.
  Maar het was weer beregezellig !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was inderdaad weer gezellig en er waren superveel mooie werken en werkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn oren tuitten de hele middag nog!! Haha maar super om er weer bij te zijn! Wat maakt je met dat pakje van de laatste foto?

  BeantwoordenVerwijderen