vrijdag 25 februari 2011

Mijn man is al een paar dagen met ons verjaardags "kadootje" aan het opruimen.
we hebben van vrienden een paar bomen gekregen .en die moeten gekloofd worden en in het houthok worden opgeborgen om te drogen. zo kunnen we weer even voor uit.
 Vanmorgen wilde ik even wat insteekhoesjes halen voor al die patronen en recepten die ik allemaal van het internet heb gepluket en uit geprint... mappen heb een poos terug van schoonzus gekregen, die op een school werkt en waar ze overbodig waren. ze stonden klaar om de container in gemikt te worden.dus die ga ik eens wat oppimpen .
En omdat ik in de buurt was, ben ik even bij Elza gaan kijken. Helaas zat ze net te vergaderen met iemand kwam ik niet erg gelegen. maar ik ben even binnen geweest om haar een aardigheidje te brengen en even te horen hoe het nu met haar ging. Toen de dames de koffie op hadden ben ik weer vertrokken want ze hadden nog veel te doen.maar toen kwam Elza nog met een kadootje voor mijn verjaardag (het is al een maand geleden en nog krijg ik leuke precentjes voor mijn verjaardag, dat is wel leuk :-) )

kijk eens wat ik gekregen heb... een prachtig boek en een hart dat prachtig ingepakt is in een envelop van muziekpapier.
Hartelijk dank , lieve Elza. ben er erg blij mee.
en omdat ik een boek had besteld bij de bieb en dat gister eigenlijk al op had moeten halen... ben ik, na dat ik nog even tukje had gedaan, naar de bieb gereden om te kijken of ze mijn boek nog hadden . en ja dat was er nog....en ik vond ook nog het boek van Tilda in de hobbyhoek staan, dus die ook nog even mee genomen. dat is toch zo lekker bladeren....
Morgen ga ik op ziekenbezoek bij mijn vriendin H, die met rugklachten gevloerd ligt in het ziekenhuis...
fijn weekend/ Noflik Wykein

3 opmerkingen:

 1. Net gek, net mear jirdei en toch nog kadootsjes..
  Kinst oan 'e haak. Noflik wykein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer verwend! Heerlijk he. En kijk, dat zien we graag he, onze mannen hard aan het werk, eerlijk werk, hout hakken om zijn gezin warm te houden. Kacheltje aan, quilts erbij, man aan het hout hakken; het kan toch zo in een romantische film?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Anneke, volgens mij heb je niet eens koffie gehad.
  Ik weet niet of je door had dat ik echt heel beroerd was. Morgen weer ziekenhuis.
  Je hoort nog van me, volgende keer stuur ik de koffiedrinkers helemaal weg.
  Heel veel evenwichtsproblemen, kan niet fietsen, zwemmen mag niet meer vliegen, virus/bacterie in mijn evenwichtsorgaan of de ziekte van meniere. dus exuus voor de ramzalige ontvangst zal niet weer gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen