donderdag 10 februari 2011

bloemschikken en breien

Vanmiddag twee dingen op t  programma. eerst het bloemschikken.
sorry voor de rommelige en foto 


 ook deze foto is niet echt mooi gelukt, het is al te donker (en het was al niet echt een heldere dag) en de rit naar huis heeft mijn bloemstuk ook niet echt goed gedaan. het was omgevallen en is niet meer mooi strak, maar dit is wat het is.
Daarna naar het het breicafé, daar was het al weer een gezellige boel. en kwamen de  stapels met mutsjes tevoorschijn.
de dames hadden met zijn allen al weer 33 mutsjes van de pennen gewerkt, zijn ze niet prachtig? leuke patroontjes en mooie motiefjes. van het laatste mutsje komt de rook bij wijze spreken nog af, die werd nog afgehecht terwijl we aan de koffie zaten.
dit zijn de laatste mutsjes, morgen lever ik ze in. dan zijn ze allemaal op tijd de deur uit gegaan en kunnen ze ook voor de uiterste datum binnen zijn.
Dames, allen Hartelijk Dank voor jullie geweldige inzet.
Super.
fijne avond verder.

4 opmerkingen:

 1. Prachtige bloemstukken en heerlijk dat de mutsjesactie zo'n geweldig succes is geworden. Mijn "breiende vriendin" vertelde dat zij met haar breiclub er ook 350 hebben gebreid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps...tweede versie...even wat spelfoutjes wegwerken.....Volgens mij is het mutsjes project echt een groot succes. Als je weet hoeveel er gemaakt zijn wil je dat dat op je blog zetten? Volgens mij wel duizenden... Mooie bloemstukken , ben je met een cursus bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, dat bloemstuk.
  En wat geweldig dat er zoveel mensen mutsjes insturen!

  BeantwoordenVerwijderen