zaterdag 19 februari 2011

als een vis in het water

 ik kreeg gister een leuk "aquarium".

met een heus visje er in.:-)                                        nu heb ik weer een mooi doorzichtig bakje voor mijn lapjes. (een hele goede gedachte)
                              

Daar speelde de andere vriendin leuk op in door met deze prachte lapkes aan te komen. en mischien kunnen jullie het zien maar er zit een klein zilverglittertje in. Super lapjes.
 Ik heb ruszie met de foto's  dan zijn ze weg en dan staan er weer anderen dubbel op en bij de eerste poging was ik een kwartier de foto's aan het opladen en dat wilde niet lukken.

nu de compu weer helemaal opnieuw weer opgestart. (nou ja eigenlijk 3 keer omdat ik steeds een fotmelding kreeg) nu kap ik er mee, de volgende keer beter.

ook kreeg ik leuke afdrukjes om in te kleuren voor kaarten en een jojo maker.
daar moet ik me nog wel even over buigen om uit te vogelen doe dat werkt.


lapjes van dichtbij, maar de kleuren zijn nu  niet echt mooi
  het was me niet naar mijn zin dat ik deze foto er niet op kon krijgen en ben weer begonnen te stoeien met het blog .Nu staat de fot er iig op en is het zin ook weer gerust
al met al een supergezellige avond gehad gister.
noflik wykein

2 opmerkingen:

  1. Dat bin moaie lapkes Anneke!!
    Jim ek in noflik wykein!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn zeker superlapjes! En van al dat edonder met de computer is in je berichtje niets te zien hoor; het ziet er helemaal gelikt uit. Maar wel zonde van je tijd he en voor het humeur is het meestal ook niet al te best. Afijn, weer een heel weekend om er van te bekomen. Jij ook en fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen