woensdag 5 januari 2011

onschuld/


it wasn't me

zie hem daar nu zitten , de onschuldige blik doet toch niet vermoeden dat deze jonge knaap mijn breiwerk ook zo kan waarderen. maar dan anders dan ik het doe 


Vanmiddag maar even bezig geweest. nee niet met bakken deze keer, maar met zeep. Minder lekker voor de smaakpappillen. maar het oog wil ook wat zegt men toch? daar ben ik dus mee aan het spelen of worstelen.
en een schaal met derrie maar die kan ik jullie niet laten zien omdat ik al foto's heb opgeladen en het lukt me dus niet om er nog eentje achteraan te plakken. Maar een schaal met derrie is zo ook wel voor te stellen of niet ; 7). nu zal ik morgen kijken wat er van die scaal overblijft en wat er mee te doen en andere doe ik het in een pompje en was mijn handen er gewoon mee. zeep is zeep.

5 opmerkingen:

 1. No wit ik ek wer wêrom ik katten sa leuk fyn, se gean gewoan hun eigen gong,haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik ben blij dat mijn hond van mijn spullen afblijft, hij knauwt alleen zijn eigen speeltjes stuk....Leuk dat je zeep maakt trouwens. Is dat moeilijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, je maakt ons wel heel nieuwsgierig. Mij in ieder geval wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, hartjes maken van zeep.
  Bij mij worden ze wat ribbelig en niet zo mooi glad. En groen, dat was de kleur van de zeepjes die ik nog in de kast had liggen.
  Groetjes Elza.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Poes is leuk.
  Mooi uitzicht trouwens.
  Ik snap poes wel.:-)
  Zeep maken staat ook nog op mijn to do lijstje.
  Leuk die foto's die je hebt gemaakt.
  Ik ruik de zeep hier.

  BeantwoordenVerwijderen