zondag 30 januari 2011

hoe doe je dat ook weer ?

Ooit, ergens in een vaag jong verleden, hebben we van een kleine kittige handwerklerares, vele nuttige dingen geleerd.
Helaas is mijn grijze massa niet zo ingericht dat wat ik ooit heb mogen aanschouwen en doen vooraltijd op de harde schijf blijft staan. Sterker nog, als ik sommige dingen niet tot vervelends toe herhaal,  zoals de tafels indertijd want rekenen was echt niet mijn sterkste punt, dan heb ik kans dat mijn harde schijf iets van klok en klepel weet, maar dan moet ik wel weer opzoeken hoe die klepel de klok ook al weer raakt. ik weet het is wat crypties, maar waar het omgaat is dit...
"hoe zette ik ook al weet een rits in een binnenvoering"en met behulp van you tube en meer van die handige dingen op het internet waar je ook van het ene in het andere valt, omdat het zo interessant is en je weer zo een uur verder bent, ben ik tot de conclusie gekomen dat het inderdaad nog wel zo inelkaar zat dan ik het in mijn hoofd had. al is de rits er minder strak in gekomen dan dat ik wilde en had de sleuf iets minder lang gekund...ben ik toch niet helemaal ontevreden

 ook wilde ik natuurlijk een zakje voor de mobiel, maar daar hoefde ik internet niet voor af te struinen, dat wist ik nog wel. :-)

en dit is de tas geworden, ja ik weet het , het is nog binnenste buiten mar anders is de verrassing helemaal weg als ie klaar is, toch? en dit bespaard mijn arme handen ook nog eens de boel weer te keren. want voor de tas is het mooi dat ie zo stevig wordt, maar om er mee te werken is het wel zwaarder.


 nog even in de kringloop winkel gestruind, afgelopen vrijdag. Nog een computerboek voor weinig en een paar kartelscharen van een goed merk voor nog geen 50 cent kunnen kopen en een paar pakjes servetten om mee te knutselen. (dank Hil, heb weer een paar ideetjes opgedaan)


5 opmerkingen:

 1. Ik bin beniid hoe de tas er yn it echt útsjocht!Folgens my is d'r erg handig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooch Anneke wat een mooie tas wordt dat.
  bij welke kringloop ben je geweest want dat is wel heel goedkoop!

  kijk je ook eens op mijn blog? groetjes Annie.
  heeft Hil je weer op nieuwe ideen gebracht na de zeepsoap?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan hoor Anneke, ik vind dat die ritsen er keurig inzitten en de tasje worden heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook heel benieuwd hoe de tas er uit komt te zien Anneke !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anneke,
  Heb jou nou ook gevonden hoor en zal je toevoegen (als het lukt want soms wil het niet).
  gr Marjan

  BeantwoordenVerwijderen