donderdag 16 december 2010

Paulien is bijna jarig en trakteerde daarom op heerlijk gebak.(welke te zien is achter deze schitterende blokjes van Ruke)Deze mooie sterretjes worden "de herfsttuin van Ruke" geinspireerd op Conny haar lentequilt


ook de SBS mag er zijn, en Ruke gaat als een speer nu ze besloten heeft om het voor een eenpersoonsbed te gaan maken. nu hoeft ze de helft minder

Ook Paulien heeft "groene vingers"want ze heeft al heel wat blokken van haar tuin.

de schitterende Paarse tuin van Tineke

en Amy kwam met een quilt die ze had gekocht bij de Amish. we mochten uitgebreid bewonderen wat de "nieuwe"dames hadden gemaakt.

en buuf had heel sneekie deze leuke poppetjes in haar mandje zitten.het was alsof ze was vergeten dat ze dit leuke stel meehad genomen.


Ook had Tineke haat prachtige borduurwerk mee. wat doet ze dat toch mooi... fijn dat je hem ook even mee nam om te showen...het is leuk om te zien hoe het groeit. 
Bij Klazien zijn nog veel meer foto's te zien voor wie nog meer genieten wil.
en Klazien had heer breipennen ter hand genomen om nog een 6 tal mustjes van de pennen te toveren. Mooie vrolijke kleurtjes die kunnen nog mooi mee, voor we de eerste zending naar mijn nicht brengen.
 Na de bee hebben de buuf en ik nog een snelle run door de kringloop gedaan en heb ik nog wat voor een kerststukje weten scoren.
mooi schaaltje voor een kerststukje. met ballen die er bij passen.
De boodschappen voor de kerstmaaltijd waren vanmorgen al gebracht... dus ik kan los om de hartige taarten voor het kerstmaal te maken morgen.
jammer dat ik nu net zin in quilten krijg en er helemaal geen tijd voor heb. er moet gekookt worden en nog dingen versierd in het dorpshuis en ook moet het adventstuk nog bij gewerkt worden.Maar dat kan nu nog niet want de plantjes zouden het te koud hebben in de kerk, als ze nu al geplaatst zouden worden.
en als klap op de vuurpijl moet ik de kerstkaarten nog schrijven....dat moet nu toch echt wel eens gebeuren ...al ben ik altijd aan de late kant, nu de post zo wispelturig is, durf ik de kans niet te wagen het nog veel langer uit te stellen.
fijne dag verder

7 opmerkingen:

 1. Het was gezellig he !
  Rustig aan met de kerstperikelen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o,o ik ha wer hiel wat mist!!! Folgende kear bin ik d'r wer by hjêr!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk verslag weer van een hele fijne morgen :)het was een geslaagde Bee weer en hopelijk zijn de andere 3 dames er dan ook weer in januari bij..
  neem je wel je rust af en toe duizend pootje:)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geen tijd voor , Tineke. zaterdag komen er 60 mensen eten. en zo kom ik maar niet aan het quilten toe.Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er weer gezellig uit, bedankt voor de leuke foto's, in januari hoop ik er ook weer bij te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé gekke griet! Wat hebben we een lol gehad! Ik ben blij dat je het zo netjes hebt gehouden en niet verteld hebt dat ik aandelen verwachtte in Conny's Quilt (twee door elkaar lopende gesprekken met een vrolijke spraakverwarring), Je hebt mooie foto's gemaakt en een gezellig verslag geschreven voor alle meegenieters van je blog en de dames die niet naar onze bee konden komen.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig hoor en leuk dat het zo gezellig is.

  BeantwoordenVerwijderen