zaterdag 20 november 2010

een Give Away

en wat voor eentje, Conny ; jullie weten wel http://connysquilts.blogspot.com/ heeft een prachtig quilt ontworpen (wij van de bee zijn iig erg enthousiast) en nu gaat ze er eentje weg geven neehee, niet de quilt, maar het patroon.
Dus vinden jullie dit ook een leuke quilt? en hebben jullie ook zin om zede parchtieg lente quilt te maken?
kijk  dan snel op haar  blog en doe mee aan haar give away.
en mocht het "winnen" niet lukken dan is er een mogelijkheid om dit patroon van Conny te kopen.
En zelf heb ik een nieuw mustje op de naalden gezet. Mijn moeder had nog een klein ronbreinaaldje gevonden in een winkeltje in Damwoude (de laatste, en de mevrouw kocht ook niet meer in) maar het is net mijn maat. Even voor de goede orde...ik heb niet alle mutsjes gebreid hoor! de meesten zijn gemaakt door lieve mensen van de quiltbee en het breigroepje van mensen uit onze gemeente.we hebben er al meer dan 20, Super!
 ben weer eens knap dom geweest,durf het bijna niet te zeggen heb op de bee lekker zitten klungelen met een (hulp)draad die uit men werk gehaald moest worden en ik schiet uit met het tornmesje. Daar ik erg gevoelig ben voor ontstekingen....heb ik nu een ontstoken vinger (hoe krijg ik het ook weer voor elkaar) dus straks maar even met mijn hand in de biotex. Ik zat nog wat te twijfelen of het ook een "gewoon"ontstoken gewricht zou kunnen zijn, maar DH had het gauw bekeken, en ik denk (weet het wel zeker) dat hij gelijk heeft.
gister middag  samen met een vriendin de bloemen voor de kerk geschikt, helaas geen foto van gemaakt, maar misschien vanmiddag.
fijn weekend allemaal.

3 opmerkingen:

 1. Mast mar efkes badderje yn 'e biotex ....
  It bekket ek altyd sa lekker op'e bee hé,en dan ha je de kop d'r net by, dus foartaan it toarnmeske mar thús litte, tink!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er prachtig uit die quilt. Ik quilt zelf niet dus doe niet mee aan de give away. Maar wel super leuk voor degene die hem straks krijgt. Het winkeltje in Damwoude ken ik. Het is al een oude mevrouw die jaren en jaren het winkeltje heeft, maar bijna stopt volgens mij. Super leuk om eens rond te neuzen.
  Groetjes,
  amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pech met die ontsteking....ben zelf ook lekker bezig geweest, gister "rustig" even (paar minuutjes) met de gymles meedoen...zweepslag in mijn kuit...grrrr, pijnlijk en voorlopig zitten dus..... Lief dat je reclame voor mijn give away maakt! Succes met het mutsje, je hebt er al veel gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen