zaterdag 4 september 2010

soms...heb je van die dagen

of weken....
de poes van de buren was een paar weken terug bij ons. niet vreemd want de buurtjes waren op vakantie en het beestje was natuurlijkerg onwennig. Geen aandacht meer van de buurmeisjes en ook niet iemand permanent thuis (al kwam beppe de beestjes wel voeren hoor, daar niet van)
Maar het beestje had enorme honger leek het wel (zou beppe de poes vergeten zijn????) nou ja ik had nog wel wat voer staan waar onze poezebeesten de neus voor optrekken (hoezo verwend...)
Inmiddels kwamen de buurtjes weer terug van vakantie, maar poes bleef hier hangen, niet, tot grote vreugde van onze poezebeesten. deze jaagden het arme poeske steeds weer weg.
Dus maar eens polshoogte nemen bij de buurtjes. Blijkt het hun kan niet te zijn! (heb ik weer)
 maar om het beestje nu te laten verhongeren (want navraag in de buurt leverde op dat hij van niemand was) kan ik ook niet over mijn hart verkrijgen.
hij is erg lief en wil graag geaaid worden en spint als de beste.
Ik hoop dat hij in de winter nog een goed plekje mag krijgen. Het is ook niet leuk voor hem om zijn eten naar binnen te werken en steeds op zijn hoede te zijn dat er niemand aankomt die hem weer wegjaagt.
misschien is er nog iemand van de buren die hem wil adopteren.
inmiddels heb ik hem Elmo genoemd.
fijn weekend allemaal

7 opmerkingen:

 1. Wat zielig, ik hoop, dat hij gauw een nieuw huis vindt.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je deze zwerver hebt opgevangen. Misschien weet een dierenarts raad? Ik weet niet of katten net als honden gechipt zijn, dan kan de dierenarts de eigenaar terugvinden, succes mt Elmo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind hem wel heel erg mooi!Hoop dat je snel iemand vind die voor hem wil zorgen. ik heb er hier 2 die ook op die manier hier gekomen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zo krijg je er weer een lief vriendje bij.
  Hoop dat hij zijn huis terug kan vinden want hij zal wel gemist worden.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat hij gauw een thuis vind.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk vind hij snel een welkom thuis.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Och Anneke, dat is toch zielig he. Ik hoop ook van harte dat hij een fijn thuis krijgt. Goed van je dat je hem zolang opvangt.

  BeantwoordenVerwijderen