zaterdag 14 augustus 2010

toeren

Vandaag met DH op pad geweest. Er moest een nieuwe voordeur komen. Die moest uit Lochem komen. de deuren in de buurt hadden niet de juiste maat en zo togen we op naar Lochem.
op de terug weg zijn we langs hier gereden en heb ik nog wat dingetjes gekocht
Tilda lapjes, speltjes en handvaten voor een tas.

Daarna  zijn we door Staphorst gereden en zag ik een kringloopwinkel. Dh was zo lief om me even te laten struinen in de winkel en daar heb ik nog wat bandjes en een kokertje gevonden.
in dit kokertje zaten haaknaalden en wat grote naalden . vond het gewoon een leuk hebbeding.(wat zoveel haaknaalden gaan er echt niet in, hihi)
en de zwarte vlek rechts in de hoek....dat is onze moorke, die ons nog in spanning liet of hij het in zijn hoofd had om nog thuis te komen. Het is hier namelijk een beetje een chaos want de kater van de buren is erg onwennig. zijn baasjes zijn op vakantie en nu weet ie niet waar hij het moet zoeken....            al heeft ie het inmiddels gevonden ; ) bij ons dus. Vind ik niet erg als ie straks maar weer naar huis gaat als ze weer thuis zijn, anders worden de buurmeisjes erg ongelukkig. dat zou ik erg sneu vinden. en ik geloof dat onze poezebeesten het minder leuk vinden. maar nog een paar daagjes en dan zijn zijn eigen baasjes weer thuis.
fijn weekend allemaal.

4 opmerkingen:

 1. Bin jim ek slagge mei in foardoar???? Of bin jim allinnich mar mei dizze leuke dingen thús kaam.....Oant tongersdei!!!
  (Hast ek nog nei de quiltwinkels yn Staphorst west????)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht. Leuk, die poes die het bij jullie zo naar z'n zin heeft.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke spulletjes heb je gekocht Anneke:)
  ..tot donderdag..;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, dat heb je goed gedaan Anneke. Jezelf lekker verwend. En zo zie je ook maar weer, dat ook katten je wel degelijk missen als je weg bent. Hij boft maar met zo'n lieve buurvrouw.

  BeantwoordenVerwijderen