vrijdag 16 april 2010

Wommels


ik heb een beetje ruzie met de text en de foto's.
heb ik ze er op dan kan ik er op de een of andere manier niet tussen schrijven. volgende keer maar weer eens verder mee stoeien.
Maar er was een leuke tentoonstelling in Wommel maar ik had mijn fototoestel natuurlijk weer niet mee .
Ik heb er leuk garen gekocht, het hele dunne voor een sjaal en voor de sokkenwol ga ik mijn "skoanmem" lief aankijken, die kan sokkenbreien als de beste. en ik kan er niets van)
heb ook nog een serie Ariadnes gekochthet was een heel jaargang en die heb ik gister mooi buiten zitten lezen. Alle patronen staan er ook nog in dus ik heb al weer wat leuke ideetjes opgedaan.(het blijft leuk, die oude Ariadnes) Ook lag er een een gebundelde Knip stapel. en daar zag ik ook wel wat instaan waar ik dacht iets mee te kunnen.
en Klaske vroeg om foto's als ik weer online zou zijn. ben dus minder ver dan als ik een week uit de lucht zou zijn. ; )
Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik dus wel online ben met met de vaste computer maar dat DH het dus niet voorelkaar heeft gekregen met de laptop. dus volgende week komt er een monteur. (het zal aan de box moeten liggen want hij is met de laptop naar zwager geweest en daar was het zomaar voorelkaar .
die heeft een zelfde soort abonnement en ook  de zelfde laptop)

2 opmerkingen:

  1. Ik sit krekt efkes yn de knips te sneupen, wurd tiid at ik wer ris wat foar myself meitsje!! Sok breitsje wurd by mei ek neat!!!
    Noflik wykein!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enig Anneke, je hebt weer leuke boodschapjes gedaan. En ja Ariadne wat missen we dat blad (de oude tenminste) gelukkig heb ik ook nog stapels.
    Groetjes ELza.

    BeantwoordenVerwijderen