zaterdag 7 maart 2009

Het zat er aan te komen


zoals ik laatst al schreef was Zorro oud en ziekelijk.
Vandaag was dus zijn laatste dag. Hij kreeg erg last van benauwdheid en kreeg erg dikke "vocht pootjes"
en eigenlijk had hij gewoon veel vocht op hoping in zijn lijfje, wat ook duidelijk te zien was.
En ik weet het was geen allemans vriend en hij moest ook niets van DH hebben, maar het was wel MIJN vriend, en we hadden wel veel gedeeld samen.
Maar het ademen ging zwaar en hij kon niet meer opgetild worden zonder pijn, de kwaaltjes werden steeds erger.Maar nu is het over, hij is vredig ingeslapen op mijn schoot en heb hem geaaid totdat hij niet meer ademde (en ook nog een hele poos nadat hij niet meer ademde.18 jaar en trouw maatje geweest. en ondanks zijn soms ietwat gemene trekjes heb ik ziels veel van hem gehouden.Nooit meer je benen breken over hem als je in de keuken staat te koken. Of miauwen om eten of voor de kachel liggen met Nikki.

2 opmerkingen:

  1. Oh, dat is wel triest. Dat vind ik moeilijk aan huisdieren. Je hebt er zo veel plezier van maar als er wat aan komt dan heb je ook wel weer veel verdriet. Sterkte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. It is nooit leuk om in kat te ferliesen, je reitsje er sa oan gehecht en al hielendal nei 18 ier.Us kat fan 15 moesten we forig ier ek ynsliepe litte, dêr hienen we ek in protte fertriet om.
    De oare katten sil him ek wol misse tink?Ik winskje dy in protte sterkte ta.
    Groeten Klaske

    BeantwoordenVerwijderen